Treceți la conținutul principal

Apelul Nataliei CHERADI, coordonatorul Programului EIFL-OA Moldova privind participarea la Săptămâna Accesului Deschis 2012, 22-28 Octombrie.

Săptămâna Accesului Deschis 2012

Data evenimentului:
22 - 28 Octombrie 2012

 Open Access Week 2012 - un eveniment global, acum la ediţia a şasea, promovând Accesul Deschis ca o nouă normă în instruire şi cercetare - va avea loc în toată lumea, între 22 şi 28 octombrie. Tema acestui an este „Setaţi implicit Accesul Deschis”.

Participarea la Săptămâna Accesului Deschis este o oportunitate pentru comunitatea academică şi de cercetare pentru a continua să înveţe despre beneficiile potenţiale ale Accesului Deschis, să împărtăşească ceea ce au învăţat cu colegii, şi pentru a inspira o participare mai largă.

Participarea la Săptămâna Accesului Deschis poate fi o simplă implicare sau aşa cum doriţi şi cum vă place. Săptămâna Open Access este o şansă de nepreţuit pentru a conecta un impuls la nivel mondial spre împărtăşirea deschisă şi avansarea unor schimbări de politicii la nivel local. Universităţile, colegiile, institutele de cercetare, agenţiile de finanţare, bibliotecile au folosit Săptămâna Accesului Deschis ca o platformă pentru a găzdui voturile facultăţilor universitare pentru politicile OA, pentru a discuta despre beneficiile sociale şi economice ale Accesului Deschis, pentru a promova iniţiativele de publicare în Acces Deschis şi altele.
Aveţi nevoie de unele idei? Pentru a vedea ceea ce au planificat alţii – bifează.
·         Evenimentele EIFL-OA

În cazul în care evenimentele dumneavoastră nu sunt încă enumerate acolo, vă rugăm să le adăugaţi.

Aveţi posibilitatea, de asemenea, să vă conectaţi la Pagina Facebook a Conferinţei a 10-a OA de la Berlin.

Vă rugăm, de asemenea, să nu uitaţi să postaţi fotografiile de la aceste evenimente. Am căutat întotdeauna fotografii interesante şi inspirate pentru a le include în materialele de informare (site-uri web, materiale publicitare, raportul anual etc.).

Aveţi nevoie de unele descărcări? Sunt foarte multe materiale promoţionale şi informative consacrate OA. Caută aici.

Locaţie
Peste tot în lume. Peste tot în lume

Vom fi bucuroşi să vă ajutăm la pregătirea evenimentului dvs., lăsaţi-ne să ştim ce este în lista dorinţelor dvs.!


Programul EIFL-OA Moldova
Coordonator
Natalia Cheradi


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paste fericit si Hristos a Inviat!

Forme și metode de promovare a lecturii la Biblioteca Liceului Teoretic ”Mihai Eminescu” mun. Bălţi

Promovarea lecturii prin activități cultural-educative Scopul – promovarea celor mai interesante, mai importante cărți din diferite domenii, pe diferite teme. ·Săptămîna lecturii și a cărții ·Ore literare ·Expoziții de cărți ·Ora poveștilor ·Victorine ·Concursuri ·Jocuri literare ·Sinteze bibliografice

Expoziții de carte -o formă răspîndită încă în sec. XIX. După scopul și conținutul lor expozițiile se grupează în: Expoziții informaționale Scopul  - informarea sistematică a intrarilor noi. Expoziții tematice Scopul  - expunerea celor mai valoroase documente la o anumită temă.